Haberler

4-5 Mayıs Tarihlerinde Hastanemizde, Acil Tıp Kliniği ile Türkiye Acil Tıp Derneği Tarafından Düzenlenen İleri USG Kursu Başarıyla Gerçekleştirildi

4-5 Mayıs tarihlerinde, Hastanemiz bünyesinde, Acil Tıp Kliniği ile Türkiye Acil Tıp Derneği işbirliğiyle gerçekleştirilen İleri Ultrasonografi (USG) Kursu büyük ilgi gördü. İki günlük yoğun program boyunca, alanında uzman eğitmenlerin katkılarıyla düzenlenen kurs, acil servislerde sıkça kullanılan ultrason cihazlarının etkin kullanımı üzerine derinlemesine bir deneyim sunmayı amaçladı.

Katılımcılar, çeşitli acil tıp senaryolarında ultrasonografinin rolünü ve tekniklerini öğrenerek, bu teknolojinin hastaların hızlı ve doğru bir şekilde değerlendirilmesindeki önemini keşfettiler. Program, teorik sunumların yanı sıra pratik uygulamaları da içererek katılımcılara kapsamlı bir öğrenme deneyimi sağladı.

• aciltip

06 Mayıs 2024