Bir Bağış Bir Hayat Daha
21 Mart 2023

43 yaşında Ordu’da beyin kanaması geçiren hasta ileri tetkik ve tedavi için hastanemizin inme yoğun bakımına kabul edilmiştir.

Maalesef yapılan tüm müdahalelere rağmen 16.03.2023 tarihinde beyin ölümü tanısı konulmuştur.

Ailesi ile organ bağışı konusunda yapılan görüşmeler sonucu aile kalp, akciğer ve böbrek bağışında bulunmuştur.

Kalp, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde;
Karaciğer, Antalya Medical Park Hastanesinde;
Sağ böbrek, Erzurum Atatürk Üniversitesinde;
Sol böbrek Samsun 19 Mayıs Üniversitesinde umutla bekleyen hastalara nakil edilmiştir.

Vefat eden kişiye Allah’tan(c.c.) rahmet, ailesine başsağlığı, nakil yapılan hastalarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Bu süreçte büyük bir özveriyle takip tedavisini planlayıp uygulayan Uzm. Dr. Adnan Pekşen’e ve sorumlu hemşiresi Sevim Karahasan ve ekibine teşekkür ederiz.

Beyin ölümü sürecini, tanı alma anından organ dağıtım aşamasına kadar yürüten koordinatörlerimiz Uzm. Dr. Selma ÖZKAN, Hemşire Figen BAHÇA ve Hemşire Nurkan Mert ŞAHİN’ e emekleri için teşekkür ederiz.