Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü

c_kose.jpg
Çetin KÖSE
Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü

14.06.1981 tarihinde Trabzon’da doğdum.
İlk ve orta öğrenimimi tamamladıktan sonra 1999 yılında Maçka Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Memurluğu bölümünden mezun oldum.
2002-2004 yılları arasında İstanbul’da çeşitli özel hastanelerde çalıştıktan sonra 13.01.2004 tarihinde Erzurum Karaçoban İlçe Hastanesi’nde memuriyet hayatıma başladım. Burada 1. Basamak Sağlık Hizmetleri yanında Ek Ödeme Ve Maaş Birimi ile Satınalma birimlerinde görev yaptım.
2011 yılında naklen tayin ile Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne Hemşire olarak atandım. İlgili hastanenin Nöroloji Servisi’nde yaklaşık bir yıl görev yaptıktan sonra halen görev yapmakta olduğum İl Sağlık Müdürlüğü Ek Ödeme Birimi’ne geçici görevli olarak görevlendirildim.
2017 yılından itibaren Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Müdür Yardımcısı 2024 yılı itibari ile de Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmaktayım.
Anadolu Üniversite Açıköğretim Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve İşletme bölümlerini bitirdim.
Evli ve 2 çocuk babasıyım.