26 Ekim Hasta Hakları Günü
26 Ekim 2022

Hasta hakları; hasta ile sağlık çalışanları arasında bireysel ve toplumsal düzeyde ortaya çıkan sorunları çözümü, sağlık çalışanlarım hastaya ve hastanın sağlık çalışanlarına karşı görev ve sorumlulukları bilmesi, daha iyi sağlık ortamı için hasta ve sağlık çalışanlarım birlikte sahip çıkması gereken haklardır.

26 Ekim Hasta Hakları Günü sebebiyle SBU Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Recai GENÇ eşliğinde Birim Sorumlusu Hemşire Cevrive ÇOLAKOĞLU ve Sosyal Çalışmacı Çiğdem ÖZTURAN Hasta Hakları Birimi olarak yatan hasta odalarını ve poliklinikleri ziyaret etmişlerdir. Günün anlam ve önemine dair hasta hasta yakıları ve çalışanlar bilgilendirilmiş, görüş ve önerileri alınmıştır. Tüm hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, hastalarımızın, hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızı hak ve hukuklarım gözetildiği, sevgi ve saygı çerçevesi içinde nice sağlıklı günler dileriz.

• hastahaklari1.jpeg
  • hastahaklari2.jpeg