Hastanemiz Tüp Bebek Merkezinin İlk Bebekleri Başarılı Ve Sorunsuz Bir Ameliyatla Dünyaya Geldiler
24 Ağustos 2023

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tüp Bebek Merkezinin ilk bebekleri başarılı ve sorunsuz bir ameliyatla dünyaya geldiler. İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan Usta ve Başhekimimiz Doç. Dr. Hasan Rıza Aydın anne ve bebekleri ziyaret ederek aileye hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Tüp bebek işlemini ve doğumu gerçekleştiren Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin ve Doç. Dr. Recep Erin'in Başhekimimiz ile sohbetlerinde ilk bebeklerin Dünyaya gelmesinden dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler, en az aile kadar heyecanlı olduklarını ifade eden uzmanlarımız yeni doğacak bebeklerin de haberini verdiler. İkiz bebeklerin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

• tupbebekilk1.jpeg
  • tupbebekilk2.jpeg