Hastanemiz Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Tarafından ‘Kanun-i Anestezi‘ Başlıklı Sempozyum Düzenlendi
12 Ekim 2023

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Trabzon Tıp Fakültesi Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı tarafından bu yıl 2. si düzenenlenen ‘Kanun-i Anestezi‘ başlıklı sempozyum "Doku Oksijenasyonu" teması ile 7 ekim Cumartesi günü Radisson Blue Otel-Trabzon'da gerçekteştirildi.

Bu yılki ana teması "Doku oksiyenasyonu" olan sempozyuma 10 ilden 22 farklı merkezden gelen Anesteziyoloji ve Reanimasyon akademisyeni, uzmanı ve asistanlarıyla yaklaşık 150 kişi katıldı. Geniş bir katılım ile gerçekleştirilen programa 11 farklı merkezden konuşmacı olarak katılan akademisyenler; doku oksijenasyonu, farklı uygulamalardaki oksijen takip yöntemleri, fizyolojik ve klinik oksijenasyonda değişikliklere ait güncel bilgiler sundular.

Açılış konuşmalarını, Trabzon Tıp Fakültesi Dekan yardımcımız Doç. Dr. Ahmet Şenn Kanuni E.A.H. Başhekimi Doç. Dr. Hasan Rıza Aydın, Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Karadeniz Şube Başkanı Prof. Dr. Elif Bengi Şener, Hastanemiz Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Akyol yaptılar.

• sempozyum1.jpeg
  • sempozyum2.jpeg