Kaşüstü Kampüsü Dolmuş Ulaşım Sorunu Çözüldü
01 Mart 2022

Hastanemiz Kaşüstü kampüsü ile şehir merkezi arasında yaşanan ulaşım problemi Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Trabzon Şoförler Odası’nın ortak çalışmasıyla çözüme kavuştu. Kurumdan hizmet alan hasta, hasta yakınlarıyla birlikte vardiya sistemiyle çalışan personellerin Trabzon-Meydan, Trabzon-Moloz hattında yaşadıkları ulaşım sorunu 1 Mart itibariyle çözüme kavuşurken hastaneye gideceklerin Meydan bölgesinde bulunan Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi önünde bulunan dolmuşlardan hizmet alabilecekleri ifade edildi.

Başta Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn. Murat Zorluoğlu ile Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta olmak üzere yaşanan mağduriyetin giderilmesinde emeği geçen bütün herkese hastane yönetimi olarak teşekkür ederiz.