Hastanemizde, Sağlık Turizmi, Turistin Sağlığı, Yabancı Uyruklu ve Uluslararası Hastaların Hizmet Süreçleri Eğitimi ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirmiştir
10 Mayıs 2024

Hastanemizde, Sağlık Turizmi, Turistin Sağlığı, Yabancı Uyruklu ve Uluslararası Hastaların Hizmet Süreçleri Eğitimi Ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirmiştir. Açılış konuşmasını yapan Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA, bu önemli toplantının sağlık turizmi ve uluslararası hastaların hizmet süreçlerini daha da geliştirmek adına büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Sağlık Turizmi ve Uluslararası Hastalar Koordinasyon Sorumlusu Oğuzhan KAYA Sağlık Turizmi, Turistin Sağlığı, Suriyeli Hastalar, Uluslararası Hastalar, Göçmen Sağlığı ve Diğer Yabancı Uyruklu Hastaların Hizmet Kapsamları, Fatura Fiyatlandırma ve Finans Uzmanı İlkay AKÇA DURSUN Yabancı Uyruklu Hastaların Fiyatlandırılması ve Finans İşlemleri Süreci, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye Bütçe ve Muhasebe İşlemleri Dairesi Başkanlığı TDMS Birim Sorumlusu Sayın Ali AFACAN Alacak Takip Süreçleri ve Muhasebe İşlemleri anlattı.

• saglikturizmi