Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Kaşüstü Kampüsünde Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Açılış Töreni Gerçekleştirilmiştir
02 Mayıs 2023

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde 2 Mayıs-13 Haziran 2023 tarihleri arasında 6.sı yürütülecek olan Acil Bakım Hemşireliği Sertifikali Eğitim Programının açılış töreni gerçekleştirildi.

Törene İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Oğuz KARA, Başhekim Doç. Dr. Hasan Rıza AYDIN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim ATALAR, yönetim ekibi, hastane çalışanları ile kursiyerler katılmıştır.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim ATALAR Başkanlığında hazırlanan Sertifikalı Eğitim Programının Koordinatörlüğünü Acil Servis İdari Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Özgen GÖNENÇ ÇEKİÇ, Programın Sorumluluğunu ise Eğitim Hemşiresi Nihal OLGUN YURDUSEVEN yürütecektir.

Kurs programı; 15 iş günü teorik ve 15 iş günü uygulama olmak üzere toplamda 30 iş günü devam edecektir.

Eğitim programına il içi ve il dışı hastanelerin acil servislerinde çalışan hemşire, ebe (hemşire yetkili), sağlık memuru unvanıda 19 kursiyer kabul edilmiştir.

• acilbakim1.jpeg
  • acilbakim2.jpeg