Hastanemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Doktorlarından Başarılı Bir Ameliyat Daha…
28 Mayıs 2023

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında 25.05.2023 tarihinde bir hastadan 5830 gram ağırlığında kitle çıkartıldı.

Ameliyatı yapan ekibin başı Doç. Dr. Recep Erin; "Bir kaç aydır karında şişlik şikayeti olan 59 yaşındaki hastamız polikliniğimize başvurdu. Muayene ve bir dizi tetkik sonrası karında kistik kitle tespit ettik ve acil operasyona aldık. Hastamızın yumurtalığından kaynaklanan tam 5830 gram ağırlığında kistik kitle çıkardık. Kitlenin ön patolojik inceleme sonucunda iyi huylu olduğu bildirildi. Ameliyatın iyi geçmesi ve patoloji sonucunun da iyi huylu olması sonucu hastamız ve biz çifte bayram yaşadık. Hastanemizde her türlü onkolojik ve jinekolojik operasyonu kapalı ve açık cerrahi yöntemlerle başarılı bir şekilde gerçekleştiriyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

• kdameliyat1.jpeg
  • kdameliyat2.jpeg