Organ Bağışındaki Katkılarından Dolayı Hastanemiz Çalışanlarına Teşekkür Belgesi Takdim Edildi
07 Mayıs 2023

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanemizin organ bağışı konusundaki çalışmaları için düzenlenen teşekkür belgesi takdim törenine İl Müdürümüz Dr. Hakan USTA ve Sağlık Hizmetleri Başkanımız katılım sağladılar. Törende İl Sağlık Müdürümüz, ilimizde beyin ölümü gerçekleşen vatandaşlarımızın donör olarak değerlendirilmesi için yapılması gerekenlerin tekrar farkındalığını sağladı ve süreçle ilgili olarak tüm paydaşlarımıza teşekkürlerini ilettiler. Kanuni Eğitim Araştırma Hastanemizde düzenlenen programda, beyin ölümü tespiti ve kadavra donör bağışında görev alan sağlık personellerine İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU, Başkan Yardımcısı Dr. Bünyamin GÜRSOY, Hastanemizin Başhekimi Doç. Dr. Hasan Rıza AYDIN ve hastanemizin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim ATALAR tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

• organbagisi1.jpeg
  • organbagisi9.jpeg