Hayırseverler Tarafından Hastanemize Ultrasonografi Cihazı Bağısı Yapıldı
14 Temmuz 2023

Hayırseverler, İPA Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin SALİMOĞLU ve ATA Petrol İnşaat Tasarım Şirketi sahibi aynı zamanda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ali Haydar BAŞ tarafından hastanemize 2 adet Ultrasonografi cihazı bağışlandı. Bağışlanan Ultrasonografi cihazları hastanemiz Tüp Bebek Merkezi ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde hizmet verecektir.

Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Hasan Rıza AYDIN, hayırseverliğin özünde insan sevgisinin yer aldığını, ve yapılan hayırların insan sağlığına hizmet vermeye devam etmesinin en güzel miras olduğunu belirterek bu anlamlı bağışlarından dolayı hayırseverlere teşekkürlerini sundu.

Sağlık hizmetinin güçlenmesinde devlet ve vatandaş işbirliğinin önemli bir yer tuttuğunu, bağışlanan bu ultrasonografi cihazları ile hem bebek, hem anne sağlığına önemli katkılar verilebileceğini ve bu anlamlı bağışın diğer hayırseverlerede örnek teşkil etmesini temenni ettiğini belirterek birlikte inşaallah nice güzel işlere imza atacağız dedi.

Hayırseverlerimize teşekkür takdiminde Hastane Yönetim Ekibi ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Sorumlusu Prof. Dr. Yeşim BAYOĞLU TEKİN yer aldı.