Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanemizde Genel Cerrahi Kliniği Doktorumuz Op. Dr. Ekrem Koç Katıldığı Canlı Cerrahi Kursunda Canlı Olarak Ameliyat Yaptı!
14 Kasım 2023

Canlı Türk Kolon Rektum Cerrahisi Derneğinin, 4 Kasım 2023 tarihinde KTÜ Tıp Fakültesinde düzenlemiş olduğu 4. Proktoloji Canlı Cerrahi Kursuna katılarak canlı ameliyat yapan, hemoroidal hastalıklarda yeni teknikler olan doppler ultrason eşliğinde hemoroidal arter ligasyonu ve lazer hemoroidopeksi tekniklerini göstererek eğitime katkı sunan kanuni eğitim ve araştırma genel cerrahi kliniği doktorlarımızdan Op. Dr. Ekrem Koç’u tebrik ediyoruz. Hemoroidal hastalık cerrahi tedavisinde yeni ve etkili yöntemler olan doppler ultrason eşliğinde hemoroidal arter ligasyonu ve yeni teknoloji lazer hemoroidopeksi ameliyatları hastanemiz bünyesindeki ekipmanlar ile yapılmakta ve hasta konforuna katkı sunmaktadır. Bu ameliyatlar sayesinde doku çıkarma ve kesme işlemi yapmadan, daha az ağrı ve daha az kanama riski ile komplikasyonları azaltmak ve güvenli cerrahi yapmak mümkün olmaktadır.

• ameliyatekremkoc1.jpeg
  • ameliyatekremkoc22.jpeg