Hastanemizde 29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Gününü Kutlandı
01 Aralık 2023

Hastanemiz, Başhekimimiz Doç. Dr. Hasan Rıza Aydın ve Hastane Yönetimimizin de katıldığı bir programla 29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Gününü kutladı. Başhekimimiz günün anlam ve önemine dair şu açıklamalarda bulundu: “Tıbbi sekreterler Sağlık Hizmetlerinin aksamadan yürütülmesinde önemli rol oynar. Bizler onları sadece hasta çağıran görevli olarak biliyoruz. Mesleklerinin görünen yüzü bu ama onlar yeri gelir idari kısımda yöneticilerin iş yükünü alır, yeri gelir hastanenin mali işlemlerine yardımcı olur, yeri gelir yoğun bakımda ya da yatan hasta servislerinde hasta kayıtlarının takiplerini yapar, yeri gelir randevu işlemlerini düzenlerler, yeri gelir Arşivde geçmişten günümüze hasta ve hastane işlemlerini takip eder…bu liste böyle uzar gider. İşte bu yüzden onlar bizim görünmeyen kahramanlarımız. Bugün Sağlık sistemimizin vazgeçilmez parçası olan O kahramanlarımızın günü. Bu vesile ile başta bizim mesai arkadaşlarımız olan sekreterlerimizin daha sonra tüm sekreterlerimizin 29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü Kutlu Olsun.” dedi.

• tibbisekreterlergunu1.jpeg
  • tibbisekreterlergunu2.jpeg