Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 30 Kasım 2022 Tarihinde Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının Sertifika Takdim Töreni Gerçekleştirildi
04 Aralık 2022

Sağlık tesisimizde 1 Kasım-30 Kasım 2022 tarihleri arasında 6. yürütülen “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı”nın sertifika takdim töreni gerçekleştirildi.

Kapanış törenine; İl Sağlık Müdürü Vekili Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem ŞEN, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Oğuz KARA, Fatih Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gökçen YAVUZ, Hastane yönetimimiz, Sertifikalı Eğitim Programında görev alan Eğitimciler, hastane çalışanları ve kursiyerler katılmıştır.

Ameliyathane hemşirelerinin mesleki gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan sertifika programı; 12 iş günü teorik ve 10 iş günü uygulama olarak toplamda 22 iş günü olarak yürütülmüştür.

Teorik Eğitim ve uygulama Eğitimini başarıyla tamamlayan; Hastanemizden 6, Fatih Devlet Hastanesinden 2, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden 2, Gümüşhane Devlet Hastanesinden 2, Bayburt Devlet Hastanesinden 1, Rize Devlet Hastanesi 2 ve Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden 1 olmak üzere toplamda 16 kursiyerimiz Sağlık Bakanlığı tescilli Ameliyathane Hemşireliği Sertifikası almaya hak kazanmıştır.

Sağlık tesisimiz bünyesinde gerçekleştirilen 6 ameliyathane hemşireliği sertifikalı eğitim programı ile toplamda 130 hemşire sertifikalandırılmıştır.

Sertifikalı Eğitim Programının Koordinatörlüğü; Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Mine DEMİRBAŞ başkanlığında Eğitim Ar-Ge Birimi Koordinasyonunda yürütülmüş olup programın sorumluluğu Ameliyathane Sorumlu Hemşiresi Nazmiye SOLAK tarafından yapılmıştır.

Çalışanlarının mesleki gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan eğitim programlarına önem verip düzenlenmesinde öncülük eden yöneticilerimize, eğitim programına katkı sağlayan tüm eğitimcilere, kursiyerlerimizin rahat uygulama yapmalarına olanak sağlayan tüm ameliyathane ekibine teşekkür edilerek, katılımcılara sertifika belgeleri takdim edilmiştir.

• sertifikatoren1.jpeg
  • sertifikatoren2.jpeg