Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 21 Kasım 2022 Tarihinde Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başladı
04 Aralık 2022

Sağlık tesisimizde 21 Kasım-30 Aralık 2022 tarihleri arasında 6. gerçekleştirilecek olan “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı”nın açılış töreni yapıldı.

Açılış törenine; İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Oğuz KARA, Başhekim Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ, Eğitim ve Ar-Ge Biriminden Sorumlu Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Mine DEMİRBAŞ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim ATALAR, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Halit KAHVECİ, İdari ve Mali İşler Müdürü Fatih KURT, yönetim ekibi, hastane çalışanları ve kursiyerler katılmıştır.

Açılış konuşmalarında; Yoğun bakım ünitesi çalışmasına ve sunulan hizmetin önemine vurgu yapılarak, kursiyerlere verimli bir program olması dileğinde bulunuldu.

Yoğun Bakım Sertifikalı Eğitim Programının Amacı; yoğun bakım ünitelerinde çalışan hemşirelere görevlerini etkin ve verimli bir şekilde yürütecek bilgi, beceri ve tutumları kazandırmaktır.

Sertifikalı Eğitim Programının Koordinatörlüğü; Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Mine DEMİRBAŞ başkanlığında Eğitim Ar-Ge Birimi koordinasyonunda yürütülecektir. Program Sorumlusu olarak Hemşire Nurkan MERT ŞAHİN ve Program Eğitim Sorumlusu olarak da Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Davut AYDIN görevlendirilmiştir.

Sertifika programı; 15 iş günü teorik ve 15 iş günü uygulama olmak üzere 30 iş günü sürecek olup kurs programına hastanemizden 6 (altı), il içi diğer hastanelerden 5 (beş), il dışı hastanelerden 6 (altı) olmak üzere toplamda 17 (on yedi) kursiyer kabul edilmiştir.

• ybhep1.jpeg
  • ybhep2.jpeg