SBÜ Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 14 Kasım 2022 Tarihinde Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başladı
15 Kasım 2022

Sağlık tesisimizde 14 Kasım-23 Aralık 2022 tarihleri arasında yürütülecek olan 5. Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının açılışı gerçekleştirildi.

Açılış törenine; İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Oğuz KARA, Başhekim Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim ATALAR, yönetim ekibi ve kursiyerler katılmıştır. Açılış konuşmalarında acil servis çalışmasına ve acil servis çalışanlarının sertifikalandırılmasının önemine vurgu yapılarak kursiyerlere verimli bir program olması dileğinde bulunuldu.

Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı ile Akut olarak ortaya çıkan fiziksel ya da psikolojik sorunları olan bireylerin bakımından sorumlu, kritik ve karmaşık hasta bakım gereksinimlerini karşılayabilecek yeterli bilgi, beceri ve tutuma sahip hemşireler yetiştirmek amaçlanmaktadır.

Programa; çocuk ve erişkin acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan İl içi hastanelerden 15, il dışı hastanelerden 5 olmak üzere toplamda 20 hemşire kabul edilmiştir.

• acilbakimhem1.jpeg
  • acilbakimhem2.jpeg