SBÜ Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Tamamlandı
14 Kasım 2022

Sağlık tesisimizde 24 Ekim-11 Kasım 2022 tarihleri arasında 4. düzenlenen “Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” başarı ile tamamlandı.

Palyatif bakım hastası ve ailelerine bakım veren hemşirelere görevlerinin gerektirdiği bilgi, beceri ve tutumların kazandırılması amaçlanan eğitim programıyla 15 hemşire sertifikalandırılmıştır.

Sertifika törenine; Başhekim Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ, hastane yönetimi, çalışanlarımız ve kursiyerler katılmıştır.

Kursiyerlerin programa yönelik geri bildirimleri alınmış, programın hazırlanması ve yürütülmesinde emeği geçen tüm ekibe teşekkür edilerek, kursiyerlere sertifika belgeleri takdim edilmiştir.

• palyatifbak1.jpeg
  • palyatifbak2.jpeg