Hastanemiz Bünyesinde Düzenlenen 5. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başarıyla Tamamlanmıştır
03 Temmuz 2022

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde 23 Mayıs – 1 Temmuz 2022 tarihleri arasında yürütülen 5. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı başarıyla tamamlanmıştır.

Kurs programına 20 kişi katılmış ve kursiyerlerin hepsi sertifika almaya hak kazanmıştır.

Sertifika törenine Başhekimimiz Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ, Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Mine DEMİRBAŞ, Uzm. Dr. Erhan KADER, Dr. Muhammet Ali YILMAZ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim ATALAR, İdari ve Mali İşler Müdürü Fatih KURT, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Halit KAHVECİ, eğitimciler ve çalışanlar katılmışlardır.

Yoğun bakım hemşirelerinin mesleki gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan kurs programına destek veren tüm eğitimcilere teşekkür edilerek kursiyerlere sertifika belgeleri takdim edilmiştir.