Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Tamamlanmıştır
20 Haziran 2022

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde 9 Mayıs – 20 Haziran 2022 tarihleri arasında yürütülen Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı başarıyla tamamlanmıştır.

Kurs programına çocuk ve erişkin acil serviste çalışan hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memuru 18 kişi katılmış ve kursiyerlerin hepsi sertifika almaya hak kazanmıştır. Sertifika törenine Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz KARA, Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Mine DEMİRBAŞ, Başhekim Yardımcısı Dr. Cemil KARADAĞ, Başhekim Yardımcısı Dr. Muhammet Ali YILMAZ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim ATALAR, Müdür Yardımcısı Öner KARSLI, yönetim ekibi, eğitimciler ve çalışanlar katılmışlardır.

Acil bakım hemşirelerinin mesleki gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan kurs programına destek veren tüm eğitimcilere teşekkür edilerek kursiyerlere sertifika belgeleri takdim edilmiştir.