Hastanemizden, Müdürlük HIMSS Personellerine Teşekkür Belgesi
30 Nisan 2022

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, HIMSS Emram Seviye 6 Dijital Hastane Belgesi alma sürecimizde yoğun gayret ve özveriyle çalışan Müdürlüğümüz personellerine Teşekkür Belgesi takdim edilmiştir.

Teşekkür Belgesi takdim töreninde, Başhekimimiz Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ;
"Yoğun bir süreç geçirdik. Nihayetinde kurumumuza bu belgeyi kazandırdık. Ancak önemli olan bu belgeyi almak değil, bu belgenin, bu seviyenin gerekliliklerini kurumumuzun tamamında uygulamak. Bu sürecin kazanımlarını, avantajlarını personellerimize en iyi şekilde anlatarak, bir kurum kültürü halinde yerleşik uygulamalar şekline dönüştürebilmek.

Bu süreçte bize öncülük eden, bizi yönlendiren, süreç hakkında yapmamız gerekenleri bize en doğru şekilde aktaran, görüntü ve video birleştirmeyle HIMSS tarafına en doğru içerikleri gönderen ve yoğun emek gösteren Müdürlüğümüz personelleri Sayın Tuğba GÖKGÖZOĞLU'na, Sayın Ömer ERGÜN'e ve Sayın Tuncer KURT'a çok teşekkür ederiz." açıklamalarında bulunmuştur.