Philips Lumify Portable El Ultrasonu Türkiye Acil Tıp Derneği (TATD) Tarafından Acilimize Hediye Edilmiştir

Acil Tıp asistanlarının hasta değerlendirme ve eğitim süreçlerinde ultrasonografi (USG) cihazı ciddi önem taşımaktadır. Hekimlerin böylesi ileri teknoloji imkanlardan faydalanmaları mesleki tatmin ve kaliteli hasta bakımına belirgin etkide bulunacaktır. Travma hastaları, damarsal aciller, karın ağrısının acil nedenleri gibi bir çok klinik durumlarda ultrasonografi kullanılmaktadır. Lumify usg cihazının diğer cihazlara göre farkları arasında; tablet veya android uyumlu telefona bağlanabilmesi, uzaktan erişimle paylaşım yapabilmesi ve kolay taşınabilir olması ön planda sayılabilir.

Bu cihazın hastanemiz ve acil servisimize kazandırılmasında emeği ve katkısı çok büyük olan TATD’ye ve Philips firmasına teşekkür ediyoruz.

Philips.jpg