Hastanemizde Covit-19 Pandemisinin Normalleşme Sürecinde Üroloji Kliniğice İlk Üroonkolojik (Ürolojik Kanser) Ameliyatı Yapıldı

Güncelleme Tarihi: 05/06/2020

Hastanemizde Covit-19 pandemisinin normalleşme sürecinde üroloji kliniğice ilk üroonkolojik (ürolojik kanser) ameliyatı yapıldı. Üroloji kliniğinden Doç Dr Hasan Rıza Aydın ve Op Dr Ali Ertan Okatan tarafından 24 yaşındaki bayan hastaya başarılı bir şekilde parsiyel nefrektomi ameliyatı gerçekleştirildi. Sol böbrek alt polünde (alt kısmında) yaklaşık 3 cm tümörü (kanseri) olan hastanın böbreğinin sadece tümörlü kısmı (parsiyel nefrektomi) çıkarılarak sağlıklı böbrek dokusu hastada bırakıldı.

tumor.jpg