Hastanemiz Numune Kampüsü Çocuk Servisinde Tedavi Görmekte Olan Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı

Güncelleme Tarihi: 24/04/2020

Hastanemizin Numune Kampüsü Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servislerinde, tedavileri devam eden çocuk hastalar ve yakınlarıyla çalışanlarımız ve hastane yönetimi eşliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği gerçekleştirdi. Hastane yönetimi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisimizin  kuruluşunun 100. Yıl Dönümünü ve Atamızın çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyoruz.

Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyoruz.

23Nisan1.jpg

23Nisan2.jpg