2020 Yılı Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının Kapanış Töreni Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi: 14/03/2020

Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği doğrultusunda; Sağlık Tesisimizde, 3 Şubat – 13  Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilen  “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programına”  İl içi ve il dışından toplamda 19 (on dokuz) kursiyer katılmış olup, sertifika almaya hak kazanmışlardır.

Sertifika Törenine; Hastanemiz Başhekim Vekili Uzm. Dr. Erhan KADER, hastane yönetim ekibi, sorumlu hemşireler, çalışanlarımız ve kursiyerlerimiz katılmıştır.

Programın sonunda kursiyerlerimize katılım belgeleri takdim edilip, program sonlandırılmıştır.

yb.jpg