2020 Yılı Ameliyathane ve Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programları ’nın Açılış Töreni

Güncelleme Tarihi: 03/03/2020

2 Mart - 31 Mart 2020  “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı”  ve 2 Mart - 20 Mart  2020 “ Palyatif  Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programlarının “açılış töreni yapıldı.

Sertifika Programının Açılış Törenine; Başhekim Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ, hastane yönetimi, çalışanlarımız ve kursiyerler katılmıştır.

Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programına; Trabzon İli ve ilçe hastanelerinden 19, İl dışından (Giresun 2 ve Rize 1) 3 (Üç) kişi  olmak üzere toplamda 22 kursiyer kabul edilmiştir.

Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programına; Trabzon İli ve ilçe hastanelerinden 9, İl dışından ( Rize Devlet Hastanesi 2, Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi 1 ve Artvin Devlet Hastanesi 2 ) 5 ( Beş )  kişi olmak üzere toplamda 14 kursiyer kabul edilmiştir.

ameliyathanepalyatif.jpg