2020 Yılı 1. Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’nın Açılış Töreni

Güncelleme Tarihi: 04/02/2020

3 Şubat – 13  Mart 2020 tarihleri arasında Dördüncüsünü  düzenlediğimiz “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’nın” açılış töreni yapıldı.

Sertifika Programının Açılış Törenine; Başhekim Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ, hastane yönetim, Yoğun Bakım Sorumlu Hekimi, hemşireleri ve kursiyerler katılmıştır.

Eğitim programı 15 (onbeş) gün teorik, 15 ( onbeş) gün pratik olmak üzere toplamda 30 iş günü yürütülecektir.

Programa Trabzon İli ve ilçe hastanelerinden 18, İl dışından (Gümüşhane ve Rize) 2 (iki) kişi  olmak üzere toplamda 20 kursiyer kabul edilmiştir.

ybhsep.jpg