Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru İlanı
29 Ocak 2020

Trabzon Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi tarafından 2 Mart - 31 Mart 2020 tarihleri arasında Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı yapılması planlanmıştır. Başvurular 20 Ocak – 31 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Programa katılımcı olarak Ameliyathanede en az 2 (iki) yıl süre ile çalışan Hemşire, Ebe (hemşire yetkisi almış ve yetki aldığına dair belge) ve Sağlık Memuru (Toplum Sağlığı) unvanında olan kişiler başvuru yapabilir.

Başvuru Belgeleri:

1) Başvuru formu (Onaylı)
2) Tescilli diploma fotokopisi aslı gibidir onaylı
3) Nüfus cüzdanı fotokopisi aslı gibidir onaylı