14 Kasım “Dünya Diyabet Günü” Etkinlikleri Kapsamında; Trabzon Derecik Anadolu Lisesi Öğrencilerine Ve Öğretmenlerine Bilgilendirme Eğitim Etkinliği Yapıldı

14 Kasım “Dünya Diyabet Günü” etkinlikleri kapsamında; Trabzon Derecik Anadolu Lisesi öğrencilerine ve öğretmenlerine Diyabet hastalığı hakkında Endokrinoloji ve Metobolizma hastalıkları Uzm. Dr. M. Cüneyt BİLGİNER tarafından bilgilendirme eğitimi yapıldı. Organizasyona hastanemiz Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Mine DEMİRBAŞ ve Sorumlu hemşire Sibel KUL KUTLAR katıldı.

Diyabet hemşireleri Duygu ÇOBAN ve Bedriye YAPICI katılımcı öğrenci ve öğretmenlerden parmak ucu kan şekeri tahlili yaptılar. Etkinliğin sonunda diyabetle ilgili basılı broşürler dağıtıldı.

Trabzon Derecik Anadolu Lisesinde düzenlenen etkinlikte; Başta Okul Müdürü Sayın Eyüp POLAT ’a ve Etkinlik Sorumlusu ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Sayın İlknur PEHLİVAN 'a yaklaşımlarından dolayı hastanemiz adına teşekkür ederiz.

diyabet1.jpg

diyabet2.jpg