Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının Kapanış Töreni Gerçekleştirildi

Trabzon Kanunu Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde, Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim yönetmeliği çerçevesinde gerçekleştirilen '1. Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı' 30 Eylül -12 Kasım 2019 tarihleri arasında yapılmıştır. İl içi ve il dışından(Ordu, Giresun ve Bayburt) 19 katılımcı sertifika almaya hak kazanmıştır.

Acil Bakım Hemşireliği Sertifika programına; Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Opr. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU, Destek Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan MOLLAHÜSEYİNOĞLU, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yrd. Dr. Oğuz KARA Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ, hastane yönetim ekibi, eğitimcilerimiz, çalışanlar ve kursiyerlerin katılımı ile, Ulu Önder ATATÜRK, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile başlamış, Sayın Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Sevim ATALAR, Başhekimimiz Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ ve Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Opr. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU günün anlam ve önemini içeren konuşmalarından sonra Katılım Belgelerinin takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son bulmuştur.

sertoren1.jpg

sertoren10.jpg