Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenlerine Organ Bağışının Önemi Hakkında Sunum Yapıldı

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle; Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine organ bağışının önemi hakkında Organ Nakli Koordinatör Hemşiresi Nurkan MERTŞAHİN tarafından sunum yapıldı.

Organizasyona hastanemiz Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Mine DEMİRBAŞ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim ATALAR, yardımcısı Ümit KUDUBAN ve Organ Nakli Koordinatör hemşireleri Figen BAHÇA ve Nurkan MERTŞAHİN katılımıyla başladı.

Trabzon Sosyal Bilimler Lisesinde düzenlenen etkinlikte öğrencilerin hazırlamış olduğu tiyatroyla çok güzel bir sunum yapıldı. Başta Trabzon Sosyal bilimler Lisesi Müdürü Sayın Zekeriya ABONOZOĞLU’ na, Müdür yardımcısı Sayın Ulvi YAKUPÇEBİ‘ ye, Kişisel verileri koruma kulübü hocası Mustafa ÇİHAN ‘ a ve öğrencilerine yapmış oldukları bu güzel yaklaşımlarından ve düzenlemiş oldukları etkinlikten dolayı hastanemiz adına hepsine teşekkür ederiz.

obh20194.jpg

obh20191.jpg