SBÜ Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’nın açılış töreni yapıldı.

7 Ekim-6 Kasım 2019 tarihleri arasında 4. düzenlediğimiz “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’nın” açılış töreni yapıldı.

Sertifika Programının Açılış Törenine; İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcıları Dr. Oğuz KARA ve İlyas ALP, Başhekim Prof.Dr. Süleyman TÜREDİ, hastane yönetim ekibi, çalışanlar ve kursiyerler katılmıştır.

Eğitim programı 12 gün teorik, 10 gün pratik olmak üzere toplamda 22 iş günü yürütülecektir.

Programa Ameliyathane’de 2 (iki) yıl çalışan hemşire, hemşirelik yetkisi almış ebe ve sağlık memuru niteliklerine sahip Trabzon ili ve ilçe hastanelerinden 19, il dışı diğer hastanelerden 4 olmak üzere toplamda 23 kursiyer kabul edilmiştir.

Bu eğitim programıyla amaçlanan ameliyathanede çalışan hemşirelere görevlerini etkin şekilde yürütecek bilgi, beceri ve tutumları kazandırmaktır.

amelhemegit1.jpg

amelhemegit2.jpg