1. Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak misyonumuz olan sağlık alanında bilim insanı yetiştirmek amacıyla yaptığımız çalışmalar içinde hemşirelik eğitimlerimizde yer almaktadır. Hastanemiz bünyesinde gerçekleştirdiğimiz hemşirelik eğitimlerinden biri olan Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programımız için yenilenen sertifika programları yönetmeliğine uygun olarak yeniden açma yetkisi aldık. 2019 yılı için ilkini gerçekleştirmek amacıyla bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının katılımcılarımıza hayırlı olmasını diler emeği geçen tüm eğitimcilerimize teşekkür ederim.

Prof. Dr. Süleyman TREDİ

Başhekim