Her Bağış Yeni Bir Hayattır…

23 Ağustos 2019 tarihinde, 21 yaşındaki Emirhan YILDIZ; ateşli silah yaralanması nedeniyle; hastanemiz  Dahiliye ikinci basamak yoğunbakımına  Uzm. Dr. Sercan YILMAZ tarafından kabul edildi.

Hastamızın tedavisi devam ederken  24.08.2019 tarihinde, saat  10: 00’ da beyin ölümü şüphesi ile Organ Nakli Koordinatörlerince takip edilmiş ve 26.08.2019 tarihinde beyin ölümü tanısı konulmuştur. Aile görüşmesi yapılarak iç organlarını (Kalp, Karaciğer ve böbrekleri ) bağışlamalarıyla çok anlamlı ve güzel  bir karar vermişlerdir.

Dahiliye Yoğun Bakım sorumlu hekimi Uzm. Dr. Sercan YILMAZ ve ekibine; beyin ölümü kararının konmasında çalışmalarından dolayı Uzm. Dr. Nuran AYDIN, Uzm. Dr. Özkan ORHAN‘a; ameliyathane organ çıkarma ekibine; Nöroloji yoğun bakım sorumlu hemşiresi Mefharet KARGI’ ya; desteklerini esirgemeyen hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ, hastane yönetimi ve ekibine ayrıca transplantasyon süresinde bizleri yalnız bırakmayan Organ Nakli İl Koordinatörü ve Sağlık Acil İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı  Op. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU’ na teşekkür ederiz.

Değerli hastamız Emirhan YILDIZ’ ın, babası, ve ağabeyi hiç tanımadıkları insanlara yeniden yaşama tutunmaları için bir ışık olmuşlardır.  Yirmi Bir yaşındaki merhum Emirhan YILDIZ’ a Allah’ tan rahmet, organ nakli yapılan hastalara acil şifalar dileriz.

Acılı aileye şükranlarımızı sunar, baş sağılığı dileriz.

Organ Nakli Koordinatörlüğü;  Uzm. Dr. Selma ÖZKAN, Hemşire Figen BAHÇA ve Nurkan  MERT ŞAHİN

orgb1.jpg

orgb2.jpg