Akçaabat Derecik Anadolu Lisesinde "Madde Bağımlılığı ve Korunma Yolları" Hakkında Eğitim Düzenlendi.

T.C. SBÜ Trabzon Kanuni  Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Trabzon Akçaabat Derecik Anadolu Lisesi idaresi ve Görsel Sanatlar Öğretmeni İlknur PEHLiVAN'la yapılan işbirliğiyle sosyal sorumluluk projesi  kapsamında öğrencilere "Madde Bağımlılığı ve Korunma Yolları" hakkında eğitim planlanmıştır. Uzm. Psikolog Faruk BOZKIR tarafindan verilen eğitimle öğrencilerin yeterli bilgi ve bilinç düzeyine ulaşabilmesi amaciyla bağımlılık aşamaları ,madde bağımlılığının başlangıç süreleri,teknoloji bağımlılığı  konularında bilgilendirmeler yapılmıştır. Eğitime hastanemizden Başhekim Yardımcısı Op.Dr.Mine DEMİRBAŞ, Sağlık Bakım Hizmetleri Koordinatör Hemşire Emel ALTUNTAŞ ve Eğitim Ar_Ge Biriminden Hemşire Nihal OLGUN YURDUSEVEN katılmışlardır.

Akçaabat Derecik Anadolu Lisesi’ne, Görsel Sanatlar Öğretmeni İlknur PEHLiVAN'a ve Rehberlik Öğretmeni Ayşe ÖZKURT’a teşekkür ederiz.

• mbky (1).jpeg
  • mbky (2).jpeg