24 Nisan 2019 Tarihinde İran’dan Gelen 8 Kişilik Heyet Sağlık Turizmi Kapsamında Sağlık Tesisimizi Ziyaret Etmişlerdir.

Güncelleme Tarihi: 25/04/2019

Sağlık tesisimiz Uluslararası Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı Hakkında Yönetmelik kapsamında, Uluslararası Sağlık Turizmi Sağlık Tesisi Yetkinlik Kriterleri’ne ve Yönetmeliğin genel esaslarına uyarak, uluslararası sağlık turizmi faaliyetinde bulunmaya hak kazanmıştır.

24 Nisan 2019 tarihinde İran’dan gelen 8 kişilik heyet Sağlık Turizmi kapsamında sağlık tesisimizi ziyaret etmişlerdir. Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ, Sağlık Turizmi birimi sorumlusu Başhekim Yardımcısı Sayın Op.Dr. Mine DEMİRBAŞ, idari kadromuz, İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Turizmi birimi yetkilileri ve hastane çalışanları tarafından tesisimizde verilen sağlık hizmetleri hakkında gelen heyete bilgilendirmeler yapıldı ve hastanemiz tanıtılmıştır.

• saglik_turizm (1).jpeg
  • saglik_turizm (10).jpeg