SBÜ Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde “Farmokovijilans Yetkileri ve Advers İlaç Reaksiyonları” Eğitimi Gerçekleşti.

Farmokovijilans_mm.jpg

İl Sağlık Müdürlüğümüz organizasyonunda hastanemizde Farmokovijilans Eğitimi düzenlenmiştir. Programa Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Farmokovijilans ve Kontrole Tabi Maddeler Dairesi Başkanı Dr. Eczacı Demet AYDIN KARAHALİLOĞLU Eczacı Emel AYKAÇ ve Eczacı Nilcan DEMİR ,  İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA, Sağlık-İlaç-Tıbbi Cihaz ve Acil Sağlık Hizmetleri  Başkanı Op. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU, Kamu Hastane Hizmetleri Başkan Vekili Dr. Oğuz KARA, Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Esin SAYIN, İlyas ALP, Tahsin AKYÜZ, Sağlık Tesisimiz Başhekim Vekili Erhan KADER, yönetim ekibi, ilimize bağlı hastanelerdeki farmokovijilans sorumluları ve diğer sağlık çalışanları katılmışlardır. Programda ülkemizde yürütülen Farmokovijilans Yetkileri ve Advers İlaç Reaksiyonları konularında eğitim sunumları yapılmıştır.

• Farmokovijilans_m.jpeg
  • Farmokovijilans (1).jpeg