8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun

Güncelleme Tarihi: 07/03/2019

kadinlargunu.jpg

Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, varlıkları ile hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörü ile yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynamaktadır.

Bu duygularla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutlar; sağlıklı, başarılı ve mutlu günler dilerim.

Uz.Dr. Erhan KADER

Başhekim V.