Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
03 Ocak 2019

SBÜ Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Sağlık Tesisimizde Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği’ne göre 11 Şubat-22 Mart 2019 tarihleri arasında “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” yapılacaktır.

Başvurular 02 Ocak- 11 Ocak 2019tarihleri arasında yapılacak olup Sertifika programına yoğun bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan (yoğun bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış), sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilirler.

Kişilerin Sağlık Bakanlığından tescilli diploması, kimlik fotokopisi, ebeler için hemşire yetki belgesi ile birliktehttps://khgmsaglikbakimdb.saglik.gov.tr/TR,34301/sertifikali-egitim-programi-basvurulari.html ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak kurumlarının Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Hastane Başhekimine onaylatıp Sağlık Tesisimiz Eğitim ve Ar-Ge Birimi'ne elden teslim etmeleri yâda kanuniegitimarge@gmail.com adresine mail göndermeleri gerekmektedir. (Tüm belgeler aslı gibidir onaylı olmalıdır) Mail olarak başvuru yapan ve kursa katılmayı hak kazananların belgelerinin asılları fiziki olarak Teorik Eğitim Programının ilk günü elden teslim alınacaktır.

İletişim İçin;
SBÜ Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Ar-Ge Birimi
Telefon: 0462 341 56 56 - (10815 - 3555)
E-Posta: kanuniegitimarge@gmail.com