Jinekolojik Laparoskopik Cerrahi ve Sütür Workshop Eğitimi Tamamlandı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği tarafından 30 Eylül 2018 Pazar günü Jinekolojik Laparoskopik Cerrahi ve Sütür Workshop eğitim programı düzenlenmiştir. Karadeniz Kadın Sağlığı Derneği işbirliği ile gerçekleşen çalışmaya Trabzon Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz KARA, SBÜ Trabzon Kanuni EAH Başhekimi Doç. Dr. Hülya KILIÇ YILMAZ ile beraberinde Karadeniz Kadın sağlığı Derneği Başkanı Doç. Dr. Davut GÜVEN, Erzurum Atatürk Üniversitesi Kadın Doğum Kliniği öğretim üyesi Prof. Dr. Yakup KUMTEPE, Karadeniz Teknik Üniversitesi Kadın Doğum Kliniği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman GÜVEN, SBÜ Trabzon Kanuni EAH hastanesi Kadın Doğum Kliniği Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Yeşim BAYOĞLU TEKİN, Dr. Öğr. Üyesi Recep ERİN, Dr. Öğr. Üyesi Deniz Kulaksız, Dr. Öğr. Üyesi Kübra BAKİ ERİN ve Klinik Uzman Hekimleri, Ordu Üniversitesi Kadın Doğum Kliniği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hulusi GÜREL, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kadın Doğum Kliniği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülşah BALIK, Ankara Etlik Zübeyde Hanım EAH Kadın Doğum Kliniği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şadıman KIYKAÇ ALTINBAŞ ile Trabzon ve çevresi illerdeki hastane ve sağlık kuruluşlarında görev yapan çok sayıda Kadın Hastalıkları ve Dozum Uzmanı katılmıştır.  Çalışmada kapalı laparoskopik cerrahide yenilikler hakkında yapılan sunumların ardından uygulamalı eğitimler yapılmıştır.  Hastanemizde alanında üst düzey uzmanlık becerilerine sahip olan hocalarımız tarafından bilgi ve beceri artırmaya yönelik bu tür çalışmalarla hastalara verdiğimiz tıbbi hizmetlerin kalitesinin artarak devam etmesini amaçlıyoruz.