Organ ve Doku Bağışı Teşekkür Programı

organ-bagiss.jpg

Organ ve Doku Bağışı Çalışmaları nedeniyle Hastanemiz Kaşüstü Kampüsü Konferans Salonunda Teşekkür Belgesi Takdimi yapılmıştır.

İl Sağlık Müdür Vekili Uzm. Dr. Kemal SÜLEYMAN, Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan USTA ve Sağlık, İlaç, Tıbbi Cihaz ve Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU tarafından, Başhekim Doç. Dr. Hülya KILIÇ YILMAZ, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim ATALAR, İdari ve Mali İşler Müdürü Sebahattin OKURER, ve diğer yöneticilerin katılımı ile Trabzon Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi Organ Nakil Koordinatörü Op. Dr. İzzettin KAHRAMAN, Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Hemşire Figen BAHÇA ve Hemşire Nurkan Mert ŞAHİN, Uzm. Dr. Numan AYHAN, Hemşire Gülsen ERAYDIN, Hemşire Keziban KURT, Hemşire Mefaret KARGI, Hemşire Salih BODUR, Hemşire Mehmet SÜMER, Hemşire Sibel GÜRSOY’a hastanedeki organ ve doku bağışı çalışmaları ve donör vaka oluşumundaki katkıları nedeni ile teşekkür belgesi verilmiştir.