Trabzon'da Yılın Hemşiresi Kanuni Eğitim ve Araştıma Hastanesinden

yilin_hemsiresi.jpg

Sağlık Bakanlığınca her yıl düzenlenen ebeler ve hemşireler günü organizasyonuna Trabzon ilini temsilen hastanemizden Hemşire Nurkan MERT ŞAHİN katılmıştır.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen, yılın Ebesi ve Hemşiresi seçilen sağlık çalışanlarına Sağlık Bakanı Dr. Ahmet DEMİRCAN tarafından başarı belgeleri takdim edilmiştir. Sayın Bakanımız Dr. Ahmet DEMİRCAN Hemşireler Günü dolayısıyla düzenlenen programda yaptığı konuşmada, insanın yeryüzünün en değerli varlığı olduğunu belirterek, ona hizmet etmenin, onun ızdırabını dindirmenin en değerli iş olduğunu belirterek bu hizmetin sadece bilgi, tecrübe, emek, fedakarlık ve sanat üzerine olduğunu vurgulamıştır.

Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Hülya KILIÇ YILMAZ ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim ATALAR, insan hayatının kutsallığına inanarak sevgi ve sabırla mesleğini icra eden tüm Ebe ve Hemşirelerin haftasını kutlayarak, Nurkan MERT ŞAHİN’in başarılarının devamını dilemişlerdir.