Hastanemizde "Sağlık Kurumlarında İletişim" Konulu Eğitim Programı Düzenlendi

Güncelleme Tarihi: 12/07/2019

iletisim_m.jpg

Hastanemiz Kaşüstü ve Numune Kampüsünde; 10-11 Temmuz 2019 tarihinde Sağlık Kurumlarında İletişim konulu eğitim düzenlenmiştir. Sağlık, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Sayın Opr. Dr. Yavuz ÇAKIROĞLU, Sağlık, Acil Sağlık, İlaç ve Tıbbi Hizmetler Başkan Yardımcısı Sayın Tahsin AKYÜZ’ ün katıldığı eğitimde Hastanemiz Başhekimi Sayın Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ, yaptığı konuşmasında; İletişim ve Hasta Hakları kavramının öneminden bahsetmiştir.

İletişim eğitiminde, Başhekim Yardımcısı Sayın Dr. Recai GENÇ, Hasta Hakları İl Kordinatörü Sayın Nurcihan ÇALTULU, Psikolog Sayın Ekrem AKGÜL ve Hasta Hakları Birim Sorumlusu Tuğba ÇOLAK  sunum yapmışlardır.

Teşekkür belgelerinin taktimiyle eğitim programı sona ermiştir.

iletisim1.jpg
iletisim2.jpg