2019 Yılı 2. Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının Kapanış Töreni Gerçekleştirildi

Trabzon Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde gerçekleştirilen, 2019 yılı 2. acil bakım hemşireliği sertifika programı 18 Kasım 27 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. İl içi ve İl dışından 14 katılımcıyla gerçekleştirilen program tüm katılımcıların sertifika alma töreni ile tamamlanmıştır.

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan USTA, Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Opr.Dr.Yavuz ÇAKIROĞLU, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Kemal SÜLEYMAN ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan yardımcısı Dr.Oğuz KARA'nın katılımıyla gerçekleştirilen tören, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Sevim ATALAR ‘ın konuşmaları ile başlamıştır.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Sevim ATALAR; Trabzon' da sağlık personeli eğitimlerinde çeşitli sertifika programları ile birinci sırada yer aldığımızı ifade etmiştir.

Hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ konuşmalarında; bu eğitimlerle sağlıkta kalifiye eleman yetiştirmeye devam edileceğini ifade etmiştir.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan USTA konuşmalarında;  bu eğitimleri desteklediklerini ve sağlıkta kalifiye ve eğitimli personelin fark yaratacağını ve Trabzon İlindeki sağlik hizmetini bir adim daha ileriye taşıyacağını ifade etmiştir.


 
acilbakimhem1.jpg

acilbakimhem2.jpg

acilbakimhem3.jpg