Psikiyatri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının Açılış Töreni Gerçekleştirildi
06 Şubat 2024

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde 5 Şubat- 19 Mart 2024 tarihleri arasında 1.si düzenlenen “Psikiyatri Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının açılış töreni gerçekleştirildi.”

Törene Trabzon İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan Usta, Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Hasan Rıza Aydın, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Sevim ATALAR, Uzm. Dr. Halük HIDIROĞLU, Uzm. Dr. Mustafa KURT, Hastane yönetimi, hastane çalışanları ve kursiyerler katılmıştır.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim ATALAR Başkanlığında hazırlanan Sertifikalı Eğitim Programının amacı Psikiyatri birimlerinde görev yapan/yapacak olan hemşire, sağlık memurları ve hemşirelik yetkisi verilen ebelere görevlerinin gerektirdiği yeterliliklerin kazandırılmasıdır.

Kurs programı; 12 iş günü teorik eğitim, 20 iş günü uygulama eğitimi olmak üzere toplamda 32 iş günü devam edecektir.

Eğitim programına il içi ve il dışı hastanelerde çalışan hemşire unvanında 8 kursiyer kabul edilmiştir.

• psikiyatri1
  • psikiyatri2