Hastanemizde İbrahim Usta Günübirlik Ameliyathanesi Açılışı Yapıldı
25 Ocak 2024

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden şehrimizin önemli iş insanı Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkan Vekili merhum İbrahim Usta adına ailesinin hastanemize kazandırdığı “Günübirlik Ameliyathane” birimimizin açılışı yapıldı.

Açılışa, Trabzon İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan Usta, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen, Sağlık Hizmetleri Başkanı Opr. Dr. Yavuz Çakıroğlu, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Trabzon Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Aksoy, Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Hasan Rıza Aydın, Akçaabat Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. İsmail Yükünç, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Şaban Uysal, Maçka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erhan Özdemir, Merhum İbrahim Usta'nın ailesi ile Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, hastanemiz doktorları ve çalışanları katıldı.

Trabzon İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan Usta ve Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Hasan Rıza Aydın konuşmalarında hastanemize kazandırılan bu güzide birimin yapımında yardımda bulunan merhum iş insanı İbrahim Usta’nın ailesine teşekkürlerini sundular.

• gunubirlik_1
  • gunubirlik_2