Doç. Dr. Hasan Rıza AYDIN
29 Şubat 2024

HasanRizaAydin.jpeg

Değerli Halkımız,

Kurumumuz 1947 yılında Numune Hastanesi adı altında hizmet sunumuna başlamış, 2005 yılında 22 branşta uzman yetiştirme yetkisi verilerek Eğitim ve Araştırma Hastanesi statüsüne dönüştürülmüştür. 2011 yılında Kaşüstü Kampüsünün yapımı tamamlanmış ve hizmete girmiştir. 2012 yılında Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile birleştirilmiş ve toplamda günümüzde 685 yatak ile 2 ayrı hizmet binasında hizmet vermeye devam etmektedir.

Modern imkanlarla donatılmış, güçlü hekim ve yardımcı sağlık personeli kadrosu ile Kaşüstü ve Numune kampüslerinde poliklinik ve kliniklerde hastalarımıza en ileri tetkik ve kalitede otelcilik hizmetleri sunma gayreti içerisindeyiz.

Hasta kabul ve hizmet misyonunun yanında, sahip olduğumuz kaliteli kadrolarla yürüttüğümüz eğitim ve araştırma faaliyetleri ile de şehrimize, bölgemize ve bilim dünyasına katkıda bulunmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır.

Tüm çalışma arkadaşlarımızla insan sağlığını her şeyin üzerinde tutan hizmet anlayışıyla; vatandaşlarımıza hak ettiği değeri gösterebilmek için güler yüzlü, güvenilir, kaliteden ödün vermeden her zaman kendimiz yenileme ve geliştirme çabası içinde olduk ve olmaya devam edeceğiz.

Hastalık ve sağlıkta hep yanınızda olduğumuz belirtir, değerli halkımıza saygılar sunarız.