Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Tamamlanmıştır

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde 31 Mayıs - 09 Temmuz 2021 tarihleri arasında yürütülen Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı tamamlanmıştır.

Eğitim Programının 15 günlük teorik bölümü Covid-19 pandemisi nedeniyle uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleştirilmiştir. Kurs programına hastanemiz çocuk ve erişkin acil serviste çalışan hemşire, ebe (hemşire yetkisi almış) ve sağlık memuru 12 kişi katılmış ve kursiyerlerin hepsi sertifika almaya hak kazanmıştır.

Sertifika törenine Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Erhan KADER, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevim ATALAR, Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Halit KAHVECİ , eğitimciler ve çalışanlar katılmışlardır.

Kapanış konuşmalarında nitelikli sağlık hizmeti sunabilmenin temel koşulunun alanında uzmanlaşmış sağlık profesyonellerinin olduğuna vurgu yapılarak ve acil bakım hemşirelerinin mesleki gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan kurs programına destek veren tüm eğitimcilere teşekkür edilmiştir.

Kursiyerler başarılarından dolayı tebrik edilerek sertifika belgeleri takdim edilmiştir.

acilsertifika.jpg