Hastanemizde Bir İlke Daha İmza Atıldı ve Koroner Anjiyografi İşlemi Yapılmaya Başlandı

Birçok alanda ilklere öncülük eden Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir ilke daha imza atılarak önemli bir eksiklik giderilmiştir. Anjiyografi günümüzde sağlık alanında kaçınılmaz ve alternatifsiz bir tanı ve tedavi yöntemidir. Nörovasküler hastalıklardan sonra Kardiyovasküler hastalıklarda da anjiyografi işlemine başladık. Bugün itibariyle hastanemizde koroner anjiyografi işlemleri yapılmakta olup hedefimiz bütüncül ve eksiksiz sağlık hizmeti sunabilmektir.

Kardiyoloji Uzmanlarımız Dr. Savaş Özer ile Dr. Dilek Cahide Hanedan Kırcı önderliğinde gerçekleşen işlemler sayesinde kalp hastalarımız artık farklı merkezlere gitmeye gerek kalmadan hastanemizde koroner anjiyografi hizmeti alabileceklerdir.

Bu hizmetin hastanemize kazandırılmasında emeği geçen başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hakan Usta’nın nezdinde tüm İl Sağlık Müdürlüğü yönetimine, Hastane yönetimi olarak teşekkür ederiz.

anjiyografi1.jpg

anjiyografi2.jpg